Originally Posted by Judex:
In primul rand nu am zis niciodata 'voi romanii'. Ai inteles, evident, gresit: ii spuneam lui Pit ca nu numai de mine face misto votandu-l pe Base, ci de toti romanii. Tu ai inteles ca cucu-n gura.
|
ba ai zis, şi io am înţeles cât se poate de corect.
Nu pe mine ma iei la misto, ci pe romani!
|
Iar faptul ca plec este numai treaba mea si decizia nu are nimic antipatriotic in ea. Antipatriotic este sa distrugi ce a construit Guvernul Tariceanu si sa bagi impozit forfetar, ducand in faliment mii de afaceri oneste.
|
de unde ai dedus că io te judec pentru că vrei să pleci?!

din partea mea fiecare e liber să facă ce vrea, pentru mine a fi patriot are încă NUMAI sensul din DEX.
Logica elementara spune sa te informezi asupra programului unui candidat, nu se te lasi sedusa(a) de personalitatea fascinanta a acestuia.
|
vezi postările mele anterioare.
In ceea ce priveste noua ta jucarie, lista de ignore, m-as simti onorat sa fiu detestat de cineva care il apreciaza pe unul ca Oprescu si care, prin votul sau, arunca tara in situatia ingrata de a alege intre doi comunisti.
|
fii onorat, eşti pe lista mea de ignore, însă nu pentru că te detest (dp meu dv ura e consum inutil de energie) ci doar pentru că nu-mi spui
mai nimic. scuză-mi sinceritatea. sau nu.
m-as simti onorat sa fiu detestat de cineva care il apreciaza pe unul ca Oprescu si care, prin votul sau, arunca tara in situatia ingrata de a alege intre doi comunisti.
|
ha?!

cum aşa, io care l-am votat pe Oprescu arunc "
tara in situatia ingrata de a alege intre doi comunisti"?! spune-mi că eşti
doar un pic băut, sau faci mişto de mine!
Si mai usor cu DEX-ul ala, ca te-am mai dovedit candva. 
|
da?! când?!
concluzii: welcome to my IgnoreList! şi acum îi cer scuze Dragomarei că nu te-am pus acolo, de la primul nostru
contact autentic pe acest forum.
pentru restul lumii: Judex a ţinut cu tot dinadinsul să fie excepţia de la teoria mea, şi cum oamenilor tb să le dai întotdeauna ce vor, a fost o plăcere să-i satisfac dorinţa.
who's next?!