pai merg la vot, nu e nici o inconsecventa in ce am spus
daca iese Johannis prim-ministru? foarte bine, sa iasa, a facut treaba bunicica la Sibiu, dar sa vad si eu macar doua autostrazi TERMINATE (din granitza in granitza), in Romania, si infrastructura feroviara modernizata si dupa aia il votez si ii votez si partidul. PNL daca scapa de gasca Tariceanu (care mie mi se pare nu atat corupt cat incompetent) ar fi oarecum ok. Multi il detesta pe Dinu Patriciu insa, in ciuda matrapazlacurilor de care e acuzat, macar e un om cu viziune de dezvoltare si priveste Romania asa cum ar trebui sa o priveasca toti cei care ar trebui sa ne conduca. Ca pe un business ce trebuie administrat ca sa fie profitabil, pentru romani.
Daca administratorii mai fura din afacere cate ceva macar sa o faca atat cat treaba sa mearga bine si sa nu se simta furtul.
Coruptia politica e prezenta, cred eu, in majoritatea statelor solide si prospere (ma refer la Occidentul latino-germanic si la SUA, nu la statele nordice europene sau la cele asiatice), diferenta e ca acolo se fura mai civilizat, mai pe tacute, si se face, printr altele SI TREABA. de aceea lucrurile merg mai bine si lumea nu e atat de preocupata de coruptie si de partea sordida a politicii.