View Single Post
Old 24 Nov 2009, 11:27   #207
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Exclamation

Originally Posted by Judex:
Care noi???
Eu am votat Antonescu si am si spus de ce, nu mai repet.
Faptul ca votezi omul si nu programul denota imaturitate politica, superficialitate si chiar iresponsabilitate. Este gandire electorala tip Apaca. Datorita (si) celor ca tine am ajuns, vorba lui Neagu Djuvara, in situatia de a trebui sa alegem intre mucea si cacacea.
cum care voi?! tu, voi ce care vă adresaţi cu "voi românii", ce uitaşi deja ce-ai scris ceva postări mai sus?!
şi acum dă-mi voie să-ţi ţin o lecţie de logică elementară:
- dacă omul este moral, inteligent, bun gospodar etc. evident că si programul lui de guvernare va fi în acelaşi spirit. din ce-ai scris tu mai sus se poate duce că există lepre, inculte, hoţi renumiţi care au (totuşi) programe de gruvernare incredibil de bune pentru România. ha?! no, dacă-i p'aşa io propun să ne conducă pe rând câte juma de an fiecare dintre cei care au falimentat FNI, de exemplu.

între noi fie spus, nu cred că ţi-ar strica dacă m-ai citi un pic mai atent, eventual ai mai da şi un dexonline pentru termenii pe care nu-i cunoşti, şi-ai mai şi cerceta un pic, ziarele vremii, pentru a-ţi aminti (sinceră să fiu nu cred că ai ştiut-o vreodată) pentru ce-l "venerau" femeile de la Apaca pe Roman.

PS: încă 2 "comparaţii" dintr-astea şi te-am trecut pe Ignore. depinde numai de tine, dacă ar fi fost numai după mine te-aş fi trecut de la prima ta înjurătură pe acest forum, da, da, da cele pentru care te-au numit şi deznumit moderator, aici.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif