View Single Post
Old 24 Nov 2009, 09:04   #204
Floydman
Guru

Floydman

Basescu este un personaj autoritar, problema e ca anii care au trecut din mandatul sau m-au convins ca nu este un presedinte bun. realegerea sa ar perpetua starea gripata, disfunctionala a institutiilor statului. omul a facut mai mult scandal de stat decat lucruri bune. proiectele sale de politica externa, unul din rolurile sale cheie, sunt niste balarii. Romania nu are ce cauta in Afganistan si Irak, argumentul ca asta ar fi pretul de a fi membru Nato nu rezista, statutul nostru de membru nu depinde de aceste misiuni, in anul 2009.

Marea Neagra nu va fi niciodata o balta a intereselor romano-americane cum viseaza el, rusii rad cu lacrimi de Base si de rolul sau de lider regional. Noua ne curg mucii pe zdrentze si ne visam lideri regionali la Marea Neagra.

ne-ar trebui un presedinte care sa ne faca auziti si vazuti si sa lupte pentru bani si propriile interese in aceasta jungla organizata a UE. ne trebuie un presedinte care sa incerce normalizarea relatiilor romano - ruse, Rusia e un partener comercial care nu are voie sa fie neglijat din motive bine stiute. Un presedinte care sa incurajeze prin politica pasilor marunti romanismul din Rep Moldova, fara a irita Rusia (eu cred ca e posibil, totul se poate negocia astazi), pentru ca in cateva zeci de ani sa putem sa ne gandim le reunirea fireasca si pasnica a pamanturilor de peste prut cu Romania.

nu are rost sa se continue asa, cred ca ne trebuie alt presedinte decat cel actual. oricare altul.

Last edited by Floydman : 24 Nov 2009 at 09:07.
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif