View Single Post
Old 22 Nov 2009, 08:03   #96
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Exclamation

Mirodoni, Mirodoni, Mirodoni (şi ăsta n-a fost un c/p) - tu pe ce lume trăieşti?!

mai bagă şi tu nişte spaţii între frazele alea, că se citeşte ca dracu textul, io, una, am citit doar începutul şi sfârşitul, şi mi-am zis aşa: dacă io, o ţărancă incultă care nu-s nicidecum interesată de scenarii şi de modul cum se face un film (dacă aflu cum se face, acel "ceva" nu mă va mai fascina ever)deci, dacă io am citi deja demult aici (şi nu numai) despre scenaristul Keepwalking, şi despre cum şi cine a scris, rescris, corectat secenariul la Ho-Ho-Ho (vezi postarea super documentată a lui Pitbull), cei din domeniu (adicătelea tu) de ce n-o fac, fratele meu?!

ştiu că sunt off-topic, însă am şi io o dilemă: ăăă... a fi literat contemporan, în România, presupune a nu-i citi şi pricepe pe ceilalţi colegi de breaslă, sau ce?! sau ăsta e doar un semn de "superioritate"?!

acum iar o să ziceţi că sunt a dracu, însă io am găsit de-un penibil extrem postarea lui Mirodoni. să mor io dacă nu l-aş fi înţeles dacă acum ar fi coborât de pe munte şi abia ar fi descoperit CineMagia.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif