View Single Post
Old 19 Nov 2009, 13:47   #89
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Drago, am douä vesti pentru tine - una bunä, una proastä. Cu care sä încep?
Hai cu aia proastä:
- Când vrei sä nu fac ceva, nu-mi interzice; roagä-mä. Recunosc dreptul oricui de a mä ruga câte ceva - si, când pot, îl onorez; resping orice tentativä de a mi se interzice ceva, chiar si când e îndreptätitä (cazuri în care devin rebel si anarhist); cu atât mai mult, când prezumptiva interdictie nu are nici o legitimitate.
Uite-o si p-aia bunä:
- Nici nu mä gândeam sä profit de bunätatea piciorului (indiferent din care parte: stânga, dreapta, fatä, spate, sus, jos, mijloc).

Gospin, ai dreptate - o înteleg pe Dragomara. Iatä explicatia, absolut logicä, rezonabilä si de bun-simt, a comportamentului ei:
Pasul 1:
Dintr-o datä, Dragomara a conceput o axä ineditä a valorilor intelectuale, orientatä pe criterii de vârstä. In loc de a respinge comunicärile de orice fel cu prostii (tineri sau vârstnici), mentinându-le numai pe cele cu oamenii destepti (vârstnici sau tineri), ea s-a decis sä respingä comunicärile de orice fel cu tierii sub treizeci de ani (prosti sau destepti), pästrându-le numai pe cele cu userii de peste treizeci de ani (destepti sau prosti).
Pasul 2:
In acest scop, Dragomara a cerut ca fiecare user sä aibä vârsta realä afisatä public în caseta individualä din stânga oricärui mesaj postat, pentru a se putea hotärî pe loc dacä sä citeascä acel mesaj sau nu. A dorit ca aceastä formulä sä fie supusä la vot, cu titlu consultativ - si pentru cä nu stia sä creeze un poll (procedura fiind putin mai complexä decât în formatul vechi al forumului), i l-am construit eu.
Pasul 3:
Rezultatele plebiscitului au fost preponderent negative, corespunzând astfel cu decizia administratiei de a nu aplica formula afisärii obligatorii a vârstei reale. Deceptionatä, Dragomara a crezut cä votul fusese mäsluit, asa cä, väzându-si spulberate toate sperantele de a putea afla prompt vârsta fiecärui user, s-a hotärât sä päräseascä Cinemagia.
Pasul 4 - si cel mai important:
In consecintä, de-acum încolo, ea îsi lasä fiecare mesaj nou pentru un timp limitat, apoi si-l sterge, astfel încât sä nu-si mai consume timpul cu useri sub treizeci de ani, ci numai cu useri de vârste superioare acesteia, indiferent de datele lor intelectuale.

As simple as that.

L.E. Toatä viata îl voi adora pe Urmuz.

Last edited by Pitbull : 19 Nov 2009 at 13:51.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif