View Single Post
Old 15 Nov 2009, 08:15   #304
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Multumesc pentru raspunsul tau, prompt si foarte bine ticluit (ca intotdeauna, de altfel)

Acum voi schimba complet macazul, pentru ca e o ocazie prea buna ca sa nu profit de ea...
Spuneai de acea vizionare comentata la "Dr. Strangelove"... Am si eu de mult in cap un proiect asemanator. Noi in oraselul asta uitat de lume nu mai avem cinematograf, iar eu m-am gindit ca macar atit am putea face - iubitorii de film, asa putini citi or fi, sa ne adunam macar odata pe saptamina si sa facem o vizionare (eu detin un videoproiector si as putea face rost si de sala).
Am mai discutat si cu vreo 2 prieteni, si ei impatimiti de film, si am ajuns la concluzia ca ar fi pina la urma un lucru benefic chiar si pentru oras... Problema este insa gasirea unui cadru legal pentru a realiza acest lucru. Banuiesc ca e nevoie de anumite aprobari si probabil ca lucrurile sint destul de complicate...
S-ar putea realiza acest lucru fara sa se incalce legea drepturilor de autor? Nu sintem noi mari experti in cinema dar sa mai discutam din cind in cind pe marginea unui film, n-ar strica...

http://www.youtube.com/watch?v=YQiPQ...rom=PL&index=5
Windom is offline   Reply With Quote sendpm.gif