Emi F. - mi-e teama ca ai inteles tu gresit.
La "This Is It" e pret fix.Nu se fac reduceri.Nu stiu ce combinatie a avut buticut,dar eu asa aveam la cunostinta.
Am vazut si eu filmul ieri tot la Hollywood Multiplex pt ca a fost iesire cu colegii la initiativa dirigintei care este fana infocata Michael Jackson(si a plans in hohote la 'Earth Song").
Eu nefiind fan al muzicii lui nu am simtit aproape nicio emotie fiind total absent din punctul asta de vedere.
Insa trebuie sa recunosc ca filmul este foarte bine facut sub aspect tehnic si cred ca se vrea a fi o dovada edificatoare a faptului ca MJ a fost omorat.Omul era prea in forma,perfect sanatos,plin de vitalitate si energie si mi-e cam greu sa cred ca dintr-o data a cazut la pat si a dat ortu'popii.
Pe de alta parte se vedea clar ca el a fost regizorul deoarece nimeni nu ii iesea din cuvant fiind totodata si un om foarte meticulos in organizare.
Cat despre piese nu m-a miscat mai niciuna la nivelul la care ar fi trebuit sa ma miste,dar am remarcat momentele de hard rock veritabil care mi-au placut.
Cred ca e un film pt fani fideli muzicii lui,dar nu exclusivist.Eu nu l-as mai revedea,dar nici nu m-a plictisit.
|