View Single Post
Old 13 Oct 2009, 08:37   #14
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Originally Posted by cuntss:
Am votat Leatherface ,pt. ca din cite stiu eu The Texas Chain Saw Massacre,in mare parte este inspirat din fapte reale,si dc. este asa ce poate fi mai infricosator decit el.
Dc. era in poll si numele de Ted Bundy,pe el il votam,fiindca era 100% un monstru cu chip de om, si deasemenea 100% un monstru real.

nu te lua dupa intro-ul din film care ar sugera ca totul a fost ceva real...ca n-a fost

doar personajul Leatherface e intr-o mica masura inspirat din Ed Gein care colectiona, printre altele, pielea celor ucisi si din care isi facea masti...Gein nu avea nimic la bornau precum Leatherface...era fain ca fat frumos...doar ca isi cam dorea sa fie femeie

Ed Gein nu si-a petrecut zilele de killer prin Texas ci in Wisconsin...in plus dezgropa morti si folosea cadavrele in scopuri, sa le zicem egoiste

Gein nu s-a folosit nici de drujba care o vedem in TCM

ca in multe alte slashere avem de-a face cu un personaj de fictiune caruia i se atribuie pe ici pe colo cate-o caracteristica prezenta la vreun dement real