Mungiu a spus ca in functie de succesul box office-ului acestui film isi va baza decizia de a pleca/lucra in strainatate sau a sta in Romania si a fi "copilul de aur" a nu fi confundat cu "Copilul minune" - un alt piticutz dolofanutz
Cu un Box Office de 65,000$ in deja 2 saptamini - care va fi marea decizie?
Amintiri din epoca de Aur este un Film dragut, are ceva umor dar "rejucat" si de alti - asa ca hai sa nu mai puneti chiar totul pe pedestal cu asa mare usurinta -" GENIAL" "ORIGINAL", "CEL MAI BUN FILM ROMANESC ", etc.
Este si motivul pentru care ne-am obisnuit si ridicam in slavi Mediocritatea - cind tot ce ai este prostie (Majoritatea "propulsate" de coruptia din CNC)
Unde este originalul - Fabricat in Romania. Ceva cu adevarat pretios si de valuare - ceva care va fi copiat
de altii. Regizori nostrii sunt photo copies oarecum sterse ale marilor regizori internationali (recunoscut chiar de ei. Nu in aceleasi cuvinte

)
Tot ce spun - Hai sa nu mai facem Filme sezoniere, de festival, doar pentru elitisti intelectuali ce intr-un strigat de turma (ce aminteste de Epoca de Aur) aproba DA!DA!DA! pentru ca altii (nu stiu ce festival) au zis DA. Cum ramine cu Noi Spectatori?
Multi uita ca ARTA este pentru a fi impartita cu altii nu este un gest sau o chemare egoista. Arta este un sacrificiu, nu o oglinda ce trebuie sa reflecte egocentrismului "artistului".
Toti urim acea perioada (Epoca de Aur) dar se pare ca tot ce prezentam si "amintim" sa povestim LUMII INTREGI este uite ce tarani, dobitoci, ce inculti si analfabeti, ce mizerie si coruptie ce curve quretate si escroci vagabontzi sunt in Romania.
Romania este o tara frumosa cu potential intelectual si sufletesc imens (am aratat-o in sute de ani) - haideti sa aratam asta LUMII. E ca si cum ne imgracam ca o curva si nu intelegem dece nu ne ia Restul Lumii in serios (ca tara)
De asta nu sunt un numar mare de spectatori romanii la filmele Romanesti - pentru ca oamenii nu vor sa plateasca sa vada ceva ce au urit si au fost siliti sa traiasca decenii la rind. Asa ca nu va mai plingeti ca nu vine lumea la film romenesc - ca este "prostimea" si nu "inteleg" - NU SUBESTIMATI PUBLICUL ROMANESC DRAGI REGIZORI INTELECTUALI.
VEti avea o surpriza placut ce va culmina cu salile pline.
Va Pup si numai bine.
PS - Scuze pentru gramatica Romana. Am fost nascuta in Londra si am crescut in New York din mama romanca - dar sunt miindra 100% de partea mea Romaneasca.