View Single Post
Old 11 Oct 2009, 11:21   #55
Avalhon
Veteran

Avalhon

Originally Posted by CineRoxana:
Originally Posted by Avalhon:
Originally Posted by CineRoxana:

Eu iti sugerez sa mai lasi topicul asta, ca devine mai incalcit decat Triunghiul Bermudelor, si daca tot esti pe un forum unde se discuta filme, posteaza si pe la alte subiecte.
Imi place Triunghiul Bermudelor.....este adanc si misterios!Si imi place si incalcit, sunt plictisita de banal
Si vad ca a devenit o mare discutie despre mine Deja subiectul se pierde

Ok, mi-am pierdut rabdarea. Fa-ti de cap pe aici, e clar ca nu te intereseaza specificul forumului, ci doar sa postezi asa de florile marului.

Sincer nu vreau sa jignesc pe nimeni!Am considerat ca scriu in pagina rezervata Star-uri!
Daca cuiva nu ii place de actorul Pattison - considerat un star de unii-de mine doar un pretendent tanar si prea devreme celebru-nu este treaba mea!
Repet , toate afirmatiile le iau in sensul constructiv, nici nu am apucat sa scriu mai departe si sa dezvolt si poate sa ajung la o concluzie!Tratez, din punctul meu de vedere celebritatea lui Pattison care se pare ca nu-i prieste de loc!Si vreau doar sa atrag atentia asupra faptului ca putem sa valorificam si noi ce avem aici in Romania - un mit mai mult sau mai putin adevarat.
Chiar urmaresc ascensiunea lui nu din punct de vedere al impactului ,,cel mai hot barbat al anului,, - asta o las pustoaicelor suspinatoare si emancipate!
Este doar o parere!
Multumesc inca o data pentru parerile voastre!
O seara placuta![/quote]

Soro, plictiseste pe cine vrei cu chestiile de genul "Nu ma intereseaza, le las pe pustoaice sa suspine dupa el" etc etc. De vreme ce tot ii dai bataie numai si numai cu individul asta, si inca intr-un fel total dezlanat, e clar ca esti fixata pe el. Ok, e topic postat la sectiunea "Staruri", deci nu e aiurea, dar tot o fixista ramai. Vrei sa dezbati subiectul asta, pana iese zerul din el? Ei bine, atunci mergi la un forum dedicat Mariei Sale, ca sunt sigura ca abunda Internetul de ele.
Avalhon is offline   Reply With Quote sendpm.gif