Originally Posted by Avalhon:
Originally Posted by CineRoxana:
Imi place Triunghiul Bermudelor.....este adanc si misterios!Si imi place si incalcit, sunt plictisita de banal
Si vad ca a devenit o mare discutie despre mine  Deja subiectul se pierde 
|
Ok, mi-am pierdut rabdarea. Fa-ti de cap pe aici, e clar ca nu te intereseaza specificul forumului, ci doar sa postezi asa de florile marului.[/quote]
Sincer nu vreau sa jignesc pe nimeni!Am considerat ca scriu in pagina rezervata Star-uri!
Daca cuiva nu ii place de actorul Pattison - considerat un star de unii-de mine doar un pretendent tanar si prea devreme celebru-nu este treaba mea!
Repet , toate afirmatiile le iau in sensul constructiv, nici nu am apucat sa scriu mai departe si sa dezvolt si poate sa ajung la o concluzie!Tratez, din punctul meu de vedere celebritatea lui Pattison care se pare ca nu-i prieste de loc!Si vreau doar sa atrag atentia asupra faptului ca putem sa valorificam si noi ce avem aici in Romania - un mit mai mult sau mai putin adevarat.
Chiar urmaresc ascensiunea lui nu din punct de vedere al impactului ,,cel mai hot barbat al anului,, - asta o las pustoaicelor suspinatoare si emancipate!
Este doar o parere!
Multumesc inca o data pentru parerile voastre!
O seara placuta!