Originally Posted by Cinemania:
la mine fiecare inceput de weekend e o ocazie numa buna pt maratoane
daca is acasa ii dau drumul vineri seara si ma opresc candva sambata dimineata pe la 6-7
ultimul maraton: cateva episoade din sezonul 1 si tot sezonul 2 din Jericho
am la activ un weekend aproape intreg in care m-am facut praf pt o saptmana intreaga...m-am uitat non-stop la primele 2 sezoane din Lost...cred ca am fost de vreo doua ori la buda...in rest, aveam cafeaua si niste "galetuse" din alea KFC la indemana 
|
si la mine maratoanele sunt de obicei cu diverse seriale sau showuri TV (am o slabiciune pentru Survivor si Amazing Race).
Am avut acum vreo cativa ani un maraton de 5 filme vazute intr-o seara unul dupa altul (dar nici eu nu mai tine minte exact titlurile).Si in rest pe la festivaluri mai vad asa filme de-a valma. Dar nu pot sa zic ca ma incanta deosebit, mai ales daca filmele sunt greoaie sau foarte diferite.
Mult mai mult imi place sa fac diverse maratoane cand filmele sunt trilogii sau au legaturi intre ele. De exemplu intr-o zi am vazut toata seria Lord of the rings, varianta extended, ceea ce a fost foarte marfa. Ma si enerveaza acum sa vad filmele separat. Si cand se va temrina toata seria Harry Potter in mod clar o sa-mi dedic o zi in care o sa vad toate filmele in ordine, unul dupa altul.