Originally Posted by Dragomara:
m-am trezit cu ambele mâini amorţite, asta ca să nu mai zic că visam că-i explicam unuia în vis că mă dor mâinile. de fapt e impropriu spus amorţite, mă ustură să mă mănâncă degetele şi palmele, şi am senzaţia că m-ar fi muşcat mii de urzici/ albine. no, am căutat pe Net o explicaţie şi uite peste ce-am dat:
" Salutari Ionut,si mie mi se imtampla aceiasi problema!La mana stanga, degetul inelar si cel mic,cu jumatatea palmii inferioare mi-au fost amortite 3 saptamani.Ca sa aflam cum o putem face sa dispara,trebuie sa ne aducem aminte cum am capatat-o!Mie mi-a aparut aceasta amorteala,stand mereu in fata calculatorului ,bineinteles cu coatele asezate .Am avut impresia ca e din cot ceva....dar nu!Este din cauza pozitiei incorecte a spatelui!Toate variantele ce le-am citit mai sus ,toate sunt bune . Trebuie facut multa miscare,nu numai a mainilor ,a intregului corp.Trebuie sa faci o ¨incalzire ¨a corpului ,iar seara,ia o Aspirina,si unge-te cu ARTROSTOP si infasoara slab.Vei avea rezultat favorabil in doua zile.Asa am facut si eu!Fa la fel si scrie-mi!"
 poate că n-ar fi rău să încerc acum să cobor scările în mâini?! 
|
Si eu am avut o perioada in care ma trezeam cu mainile amortite. Mi-a trecut in timp.