Originally Posted by keepwalking:
La ce trebuia sa se astepte Leo Serban dupa ce l-a facut in toate felurile pe Mihnea Columbeanu?
|
La fäcut sluj, precum cohorta de papagali.
Well, he was in for a surprise - a descoperit cä toate au o limitä, cä nu i se poate permite chiar orice. Credea cä e în sigurantä, ascuns în spatele computerului, în "virtual", de unde sä poatä insulta si defäima în voie, cu impunitate - nu era constient cä mofturile astea cu "e doar un forum", "e doar pe net", specifice lasilor si lichelelor, nu te exonereazä de räspunderea propriilor fapte si/sau vorbe. A constatat, pe cale concretä, realä, onestä, cä totul se pläteste - aspru si cinstit, nu cu subterfugii muieresti. Prin cuvânt si condei lupti pe tärâmul argumentelor, al ideilor (oricât de conflictuale), dar în fata atacurilor la persoanä si a ofenselor grobiene, ar fi o adeväratä impietate sä mai folosesti nobilul mestesug al discursului; pe alea le abordezi direct, frontal, eficient - FIZIC! Asta meritä unul ca el, nu sä-mi pierd vremea si sä-mi pervertesc retorica lungind pelteaua.
Stii ce l-a ofensat mai mult? Faptul cä n-a fost o palmä, o loviturä propriu-zisä, ca între bärbati, ci doar o usoarä ATINGERE! I-a scos în evidentä fragilitatea, nevolnicia, micimea. I-a arätat cât de vulnerabil e, în lumea REALA, nu într-a iluziilor virtuale si a fantasmagoriilor cu giumbuslucuri verbale.
Originally Posted by paul_aramis:
Wake me up when it ends ...
|
Right now.
Derbedeul a venit sä facä circ aici, când am spus clar cä e cazul sä se termine tot bâlciul.
Incearcä musai sä implice Cinemagia - care i-a înghitit cu stoicism si demnitate toate bäläcärelile.
Incui topicul. Dacä Gloria sau Stefan îl preferä deschis, o vor face ei.