Originally Posted by Pitbull:
Cinemagia nu este implicata NICICUM în acest conflict dintre mine si A.L.S. Prin urmare, e aberant sä i se cearä exprimarea unei pozitii oficiale. Nu e cazul.
Sunt mândru sä mä prezint "Mihnea Columbeanu de la Cinemagia", acolo unde situatia o permite. Când l-am certat, iertat si atins pe A.L.S. nu m-am prezentat - nici cu numele, nici cu provenienta; mä cunostea (sau, mai bine zis, asa credea el...  )
|
Sper cä acum e clar,
(Nu pentru päpuselu' de mai sus, care oricum vede si întelege numai ce vrea el, cum vrea el si când vrea el, ci pentru cititorii rezonabili ai acestui topic - pe care mä arde sä-l închid dar, fiind implicat, las în seama administratorilor aceastä decizie.)
Deci, sä fie clar:
1) Sunt si voi rämâne MIHNEA COLUMBEANU DE LA CINEMAGIA atâta vreme cât Cinemagia va considera cä e cazul.
2) Degeaba încearcä unii sä forteze realitatea - nu toatä lumea e compusä din Yesmenii lor. Cinemagia e neimplicatä în conflict, si asa va rämâne.
3) Mere plus pere dä întotdeauna "fructe" - adicä, o categorie foaaarte generalä!
Originally Posted by Dragomara:
în altă ordine de idei eu una m-am cam plictisit de-asta. voi nu?! no, hai să trecem mai departe.
|
Hai. Oricum, s-a spus tot ce era de spus - si mai ales ce nu era de spus. Stefane, Gloria - încuie careva aici?