Originally Posted by StefanDo:
ceea ce vrei tu, ricutza, e un mare topic foarte romanesc in care sa ne dam toti cu parerea. Exact asta evitam!
suntem la curent cu ce s-a intamplat, am analizat care e varianta cea mai buna pentru site si forum si am hotarat ca raspunsul cel mai inteligent lucru pe care il putem face ca sa iesim onorabil este asta: LET'S MOVE ON!
ceea ce i-a scris gloria lui als pe privat ramane privat, ceea ce am scris eu in cafenea e vizibil in cafenea.
vorba lui cinemania: si-apoi ce?!
|
Sunt total de acord ca acest incident ar fi putut denera intr-o discutie urata daca toti ne-am fi dat cu parerea.
Acum (dupa o serie de mesaje mai mult sau mai putin inutile) sunt in cunostinta de cauza si referitor la ce s-a intamplat si si la pozitia voastra.
Data viitoare insa acest lucru s-ar putea rezolva mult mai simplu cu un subiect in care sa postati un singur mesaj si dupa care sa-l inchideti. Cel putin eu asa cred. Pentru un user ca mine asta ar fi facut diferenta.
Nu mai are nici un rost sa facem ceva acum in sensul asta, dar poate pe viitor se poate reactiona altfel.