View Single Post
Old 01 Oct 2009, 17:32   #49
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by illotempore2002:
@Ricutza
Inseamna ca esti incapabila sa vezi realitatea. Nu sunt singura care are un conflic. De altfel daca deschizi mai bine ochii, si tu ai chiar in acest moment un conflict.

Esti model de bun simtz, asa se zice acum la incapabila sa aiba o atitudine obiectiva si lipsita de coloana vertebrala?

Si ti-am mai zis, decat sa postezi sfaturi babesti si leacuri din plante, mai bine nu ne mai plictisi.

p.s. cand vreau sa am conflict cu toata lumea am, cand vrea sa ma inteleg bine cu toata lumea imi reuseste.

n-am zis ca esti singura care are conflicte. Tu insa ai zis ca avem conflicte toti cu toti, ceea ce mie nu mi se pare adevarat. Si da, am acum un conflict cu tine (care maine poate sa nici nu mai existe), am niste nelamuriri cu Stefan dar cu restul sunt ok.
Nu acelasi lucru l-as spune insa si despre tine (chit ca evident nici tu nu te certi cu toti userii cinemagiei) si tonul cu care imi vorbesti ma cam deranjeaza (mai ales cand vine usor gratuit).