Originally Posted by StefanDo:
the bottom line: gestul e nefericit, iar conflictul dintre pitbull si alex leo serban s-a format in afara acestui forum, prin urmare discutarea lui aici este neavenita
aseara a fost deschis un topic ( http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96173) de catre nume pe acest subiect, dar tonul discutiei era de asa natura incat m-am simtit obligat sa-l moderez la sange.
|
Din pacate faptul ca Cinemagia ar trebui intr-adevar sa nu fie implicata intr-un astfel de scandal, nu inseamna ca ea nu este.
Fara a fi vorbit macar o singura data pe privat cu Jactati, pot spune ca ii inteleg foarte bine mesajul si in anumite puncte sunt de acord cu el. Pentru ca si eu cand am aflat azi de ce s-a intamplat, m-am simtit prost ca sunt user cinemagia de atata timp si ca ma simt atat de legata de un astfel de forum.
Calitatea de a fi user pe acest site incepe sa devina o eticheta periculoasa (din punctul meu de vedere) pentru ca ma vad angrenata in tot felul de conflicte absurde (mihai fulger isi inchide unul din subiectele de pe blogul sau pentru ca userii cinemagia se injura cu userii de pe cinematograf, acum un user cinemagia (caci cine va retine numele) il agreseaza pe alex leo serban). Iar la toate chestiile astea Cinemagia se face ca ploua.
Normal ca nu puteti sa controlati tot ce fac userii cinemagia. Dar sunt lucruri pe care puteti sa le schimbati si nu o faceti. Conflicte are Cinemagia de cand se stie. Si nu s-a ajuns niciodata atat de departe.
Eu am tinut la Cinemagia super mult. Sunt foarte dezamagita ca lucruile s-au degenerat intr-un asemenea hal.