Am vazut si eu trailer-ul acum si nu pot decat sa fiu de acord cu Disciple, dar vorbesc doar despre trailer. Pe langa asta sunt aproape sigur ca filmul nu o sa aiba succes la box-office. Trecand si peste asta problema mea legat de ceea ce ai spus tu nu e faptul ca se fac numai filme sociale, pentru ca intr-adevar n-ar strica ceva diversitate, dar tu cand zici "cacaturile care se produc in [...] Europa" ar trebui sa te referi mai degraba la filmul de mai sus, decat la "filme sociale", pe care de altfel le-ai minimalizat in ultimul hal prin exemplele pe care le-ai dat. Se pot face si filme comerciale, sincer putin ma intereseaza soarta lor, dar sa le faca atat timp cat asta nu afecteaza partea de arta a cinematografiei. Nu e chestia ca unii aia incearca sa faca ceva diferit ca stil, unii aia din trailer fac ceva diferit din punct de vedere calitativ mai degraba. Daca ce e in trailer-ul ala ar fi de calitate si comercial nu ar fi nici o problema, pentru ca nu e neaparat sa se excluda una pe cealalta.
Last edited by Liviu- : 29 Sep 2009 at 13:07.
|