View Single Post
Old 29 Sep 2009, 11:32   #4
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Pe aceasi logica ar trebui sa fim cu totii pentru manele si impotriva muzicii clasice de exemplu?

Nesimtiti rau europenii astia ca stiu sa faca filme bune. Eu zic sa se apuca sa faca capodopere de ale americanilor ca American Pie, Transformers, Final Destination.

Nu vreau sa te jignesc, dar in primul rand cinematografia e o arta si sa hollywoodiezi cinematografia europeana ar fi o mare pierdere. Nu zic ca un film de actiune mai relaxant nu isi are locul, dar sa faci filme pentru un nivel mai scazut din punct de vedere intelectual doar pentru ca asa gandeste majoritatea mi se pare stupid.

Nu stiu cat de reale sunt studiile alea. Mi-e greu sa cred ca oamenii de cultura nu se uita la filme. Poate nu vin la cinema foarte des, dar la cat de multe filme americane imbecile sunt pe acolo nici nu ma mir. Eu acusi incep primul an de facultate si tintesc spre una din cele doua profesii enumerate de tine, dar iubesc filmele la nebunie si o sa le iubesc toata viata, de asta te asigur. Cat despre persoanele in varsta care se uita la filmele astea, uita-te putin pe forumul asta si vezi cate persoane au mai mult de... 30 de ani sa zicem... Acele filme prind din ce in ce mai mult la publicul tanar, probabil din cauza internetului.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif