Originally Posted by keepwalking:
Originally Posted by M0n0:
Sper 
De abia astept sa inceapa...
|
Chiar te rog, cand ai chestii de povestit despre viata de zi cu zi a festivalului, te rog sa o faci aici.
Ca voluntar, te poti racorda foarte bine la atmosfera evenimentului.
|
Deocamdata ne'a chemat le trei intalniri cu toti voluntarii si am vorbit cam aceleasi chestii de fiecare data...singura diferenta e ca fiecare si-a gasit ceva de facut...
Eu m-am dus la traducere film...adica eu sunt cel care apasa pe buton ca sa vina urmatorul rand de traducere. Aparent nu au softul care face singur chestia asta...ma gandesc ca eroare umana o sa fie inevitabila si ba o sa apas prea devreme, ba nu o sa fie traducerea buna (nu pentru ca am tradus-o eu, pentru ca nu ma ocup de traducerea filmului propriu-zis)...m-am bagat aici cu gandul ca am sa vad cat mai multe filme in felul asta...in primele zile nu cred ca am sa reusesc.
Ceilalti sunt ba soferi, ba sunt la desk...intampina juriul, artistii...chestii de genu asta.
O sa fie multe petreceri, deci multe ocazii pentru voluntari sa petreaca impreuna cu artistii...o sa fie ocazii de vazut filme, chiar si filme bune sunt foarte multe. Sper sa ajung sa vad cateva...
Multe fete printre voluntare deci plictisit n-am sa fiu...sper acum ca sunt deschise la discutii si o sa mearga pe la petreceri.
Pe de alta parte...programul e haotic, nu par foarte organizati din prima chiar daca se straduiesc...motiv pentru care am zis ca am fost la 3 intalnari cu voluntarii si s-au zis aceleasi chestii. Programul definitiv al filmelor nu l-am primit dar cred ca e cel de pe site.
Ieri nu s-a zis nimic de Glendale, ba chiar ca nu mai participa la festival, azi e alta poveste...
Va tin la curent...