Originally Posted by illotempore2002:
Daca nu crezi ca dragostea e un proces de atentie, studiaza-te pe tine cand esti indragostita. Te gandesti numai la persoana aceea, deci ii acorzi atentie, mental. in aceeasi idee, uita-te la tine, cand te lasa dragostea pt cineva - nu te mai gandesti la acea persoana. Deci atentia scade si se muta spre altceva. Sau, daca vrei sa-ti "treaca" erotismul pt un individ, nu trebuie decat sa gasesti altul
|
oh, da, dar asta fără să vreau, fără să-mi fi propus! e cea mai plăcută şi puţin obositoare atenţie pe care-o putem noi, ca oameni, acorda. păcat că nu ţine 15 vieţi!

după ce mă lasă dragostea constat că mai bine de jumătate din tipi nu meritau nici măcar să fie priviţi, darmite iubiţi!

după care continuu să mă-ntreb "oare ce dracu'oi fi găsit la ăsta?!".
Originally Posted by illotempore2002:
Leonard nu se casatoreste cu sandra din interese financiar, pt el banii nu sunt o valoare, dovada ca este total dezinteresat de oferta "socrului". Se casatoreste cu Sandra pt ca nu vrea sa ajunga in aceeasi situatie dramatica in care s-a trezit dupa despartirea de ailalta, din fotografie.
|
eu cred că o parte e interes, o parte e comoditate, şi cea mai mare parte e prostie! ştiu că sună ciudat, însă dacă pentru dragostea ta nu faci totul, în cazu lui mai nimic, atunci pentru ce şi pentru cine?! eu dacă eram în locul lui aş fi făcut exact ceea ce-a făcut Michelle, şi anume l-aş fi despărţit de Ronald, fără niciun pic de scrupul, dragostea scuză totul.