Originally Posted by Dragomara:
Originally Posted by ricutza:
Chestia cu elaboratul o iau ca pe un compliment. 
|
ufff... m-ai înţeles greşit, singurele chestii care mi-au atras atenţia la tine au fost ideile preconcepute legate de userii noi, probabil unde le-ai tot repetat, sau unde te-am citit eu mai des.
cât despre socializare, nu pot spune decât că şi aci, din punctul meu de vedere, te înşeli: filmele sunt făcute tocmai ca să ne aducă împreună, şi nu numai să le vedem, cât şi să le comentăm, cum, cât, şi unde putem şi ne duce mintea. şi apoi chiar nu am văzut niciun moderator aci să oblige la socializare, nu te obligă nimeni să postezi sau să citeşti în cafenea, cu toate că nu-ţi place văd că continui să nu scrii despre film. de ce?! dacă mi-ar ieşi ceva din toate astea ţi-aş recomanda doar să-ţi dai jos ochelarii de cal, şi eventual nu face ce nu-ţi place, dar nici nu-i obliga pe alţii să facă numai ceea ce tu adori. nici pe Net, nici în viaţă. baftă! 
|
Eu nu pricep cum din mesajele mele tu poti ajunge la concluzia ca eu nu vreau sa socializez cu oameni si sa discutam despre filme (te rog observa insa "si"-ul...nu, ai citit bine, nu scrie "sau").
Nu pricep nici cum din mesajele mele (in care dau nume concrete de sectiuni ale forumului) deduci ca problema mea ar fi Cafeneau. Nu, problema mea cea mai mare e cu Film in General. Apoi cu Staruri si poate intr-o oarecare masura cu Vreau sa Stiu.
Cred ca fiind user (mai mult sau mai putin activ) de ceva ani pe acest forum -si ii numar pe degete pe cei care au aceeasi vechime ca si mine (zic asta nu ca as fi capatat cine stie ce experienta ci doar ca am vazut multe ipostaze ale cinemagiei)- fiind in general o persoana care nu se baga in conflicte si discutii off topic, imi pot permite sa-mi exprim parerea legata de niste chestii care mie mi se pare ca nu functioneaza tocmai bine pe acest forum. Nu cred ca ai citit prea multe chestii scrise de mine, care sa nu fie despre filme.
La cate offtopicuri au scris altii, sper ca-mi mai suporti si mie cateva. Asta ca tot aperi discutiile care nu sunt despre filme. Sper ca nu-ti cer prea multe.