Originally Posted by Mikala:
Originally Posted by ricutza:
Si da, cred ca toate problemele astea sunt generate si de faptul ca majoritatea userilor nu-si doresc sa invete ceva de pe forumul asta sau sa discute cu alti oameni pasionati de film, ci pur si simplu vad forumul asta ca un fel de entertainment de sambata seara cand ne plictisim ca n-am reusit sa iesim in oras.
Esti cumva comunista? intreb asta pentru ca tu te astepti sa inveti ceva de pe forum-ul asta , ce ai vrea sa inveti , filme ? regizori ? Aici intra toata lumea sa afle informatii , sa isi dea cu parerea legat de un film , actor etc. Si da , poate ca unii intra ca nu au ce face , cel putin mai discuta cu cineva.
|
nope, nu sunt comunista... poate ca "invatat" suna usor arhaic si invechit. ok, ca si tine imi doresc o socializare (ca daca imi doream doar informatie cautam singura pe site-uri si citeam singura carti si asta era). Pe un forum de cinema, mie mi se pare normal ca aceasta socializare sa aiba ca principal scop filmul. ca daca ma intereseaza altfel de socializare apelez la facebook sau la hi 5. si acolo ma joc joculete cu prietenii, uneori mai dam ratinguri la filme sau carti, vedem ce mai face unul altul, comentam poze, comentam statusuri si ne simtitm bine. De vreme ce am facebook, de ce sa-mi mai trebuiasca Cinemagia (repet, daca m-ar interesa doar aspectul de socializare)?
Sau ca sa reformulez, de ce sa nu am o problema cu faptul ca cinemagia se transforma in Facebook?
Sunt atatea alte forumuri unde oamenii pot socializa si pot vorbi balarii. Dar forumuri de cinema le numeri pe degete. E absurd sa imi doresc ca macar alea 2-3 care sunt (printre care cel mai important e cinemagia) sa ramana cu specializarea pe film?