@ricutza - scuze că nu ţi-am răspuns. nu te-am citit mai devreme, şi se pare că nu am pierdut mare lucru. te contrazici în afirmaţii, iar cea mai semnificativă greşeală pe care cred eu că o faci e aceea de-a diferenţia comportamentul unui om în funcţie de mediul în care se află, internet (forum de psihologie/ matrimoniale LOOOOL / cinematografie) şi viaţa reală. oriunde ne-am afla, şi abslotul cu oricine am intra în contact, de la portar la preşedinte de stat, omul onest, cu bun-simţi şi relativ inteligent care ştim că suntem ar trebui să fie absolut
acelaşi. etc. etc.
scuze că nu intru în detalii, dar nu am timp, din păcate nu cu toţii frecăm menta la muncă/ acasă, pentru a ne permite să scriem postări imense, pline de
idei originale şi bine elaborate ca să-i impresionăm pe cei care oricum nu citesc, pentru că deja ştiu ei cu cine să discute,
pe Net!

oricum, omul simplu care sunt poate trage o mulţime de concluzii despre tine, dacă citeşte aici că te-a dat pe spate "the proposal", de exemplu.
respect, încredere şi bună-voinţă ar tb să avem pentru toţi, cel puţin până ne dezamăgesc.