Thread: The Proposal
View Single Post
Old 18 Sep 2009, 13:59   #34
Lili1982
Guru

Lili1982

Originally Posted by cornel:
Originally Posted by Lili1982:
Corect... Vicky e din 2008... si nu face parte din categoria comediilor romantice ! Pescuit Sportiv e clar sub The Proposal.... absolut booooring....

VickyCristinaBarcelona o fi el din 2008 dar la noi a avut premiera in cinematografe pe 03.04.2009, iar Pescuit Sportiv in data de 13.02.2009, conform datelor de pe cinemagia.ro, dar atunci cand vezi filmele piratate cu cateva luni inainte de lansare nici nu mai conteaza in ce an a fost facut filmul.

Pescuit Sportiv nu e pentru oricine, e un film mai mult de festival, nu poate fi inghitit asa usor de cei care se uita numai la filme americane.

Cat despre noul The Ugly Truth puteti citi aici un comentariu acid.

Dar nu v-ati intrebat oare de ce nu este nici o comedie romantica de care sa va aduceti aminte lansata anul acesta? Pentru ca toate sunt la fel, respecta la virgula acelasi sablon de parca ar fi toate trase la indigo.

Anumite filme chiar nu merita vazute la cinematograf ! In alta ordine de idei... nu ma uit doar la filme de o anumita factura sau doar la cele americane ! Personal consider ca francezii sunt niste genii la picioarele carora inca se tarasc americanii daca e sa comparam productiile lor... Si legat de Pescuit Sportiv nu sunt singura careia i s-a parut "tras de par".... si chiar daca as fi fost era vorba de parerea mea ! Cinematografia romaneasca are cu ce se mandri... asa ca am devenit destul de pretentioasa . Si inca o chestie interesanta... sa nu-mi spui ca tu nu te uiti la filme piratate... chiar nu pot sa cred una ca asta !!

Last edited by Lili1982 : 02 Oct 2009 at 08:54.
Lili1982 is offline   Reply With Quote sendpm.gif