Guru
|
Ca sa revin on-topic, pentru cei care n-au avut curiozitatea sau le-a scapat mesajul meu din 25 iulie, il postez aici:
Trimis: Sambata, 25 Iulie 2009 23:59 Titlul subiectului: De ce am ales sa plec dupa acest forum
--------------------------------------------------------------------------------
ei, la noi suna corect numele topicului!
oamenii aia ne intreaba, hai sa le raspundem. Aici.
desi le-am repetat de atatea ori, se pare ca tot n-au inteles de ce.
explicatiile mele:
1. un management al conflictelor sub orice critica; aveam impresia ca le convin scandalurile pentru ca aduc trafic; pedepsele erau de asemenea scandaloase, probabil din acelasi motiv.
2. atitudinile "iconoclaste" proliferau, dar nu in sens bun, creator, ci urmare a umorilor personale si a faptului ca "se poate". Cand cineva avea sau capata un statut, trebuia atacat oricat de mizerabil.
3. nu era sat fara caini, avea caini dar cam erau turbati. Nu, nu fac aluzie la Pitbull, el mai degraba practica un soi de impaciuitorism foarte pagubos - i-am spus-o si atunci. Altii erau cainii turbati, si erau lasati in voie.
4. nu parea un forum facut din dragoste pentru cinema. Probabil din dragoste pentru trafic. Daca unul dintre criticii cei mai importanti avea parte de un asemenea tratament, era limpede ca nu cinema-ul conta. Sau poate era vorba de mai multe sabii in aceeasi teaca, nu stiu. Dar cum poti sa exilezi un als si sa suspyni dupa un suspect de bizar?
5. solicitarilor li se raspundea cu Nu. Sa poti pune filme embed, ca aici, sau sa ai avatar animat, sau sa faci polluri mai lungi de 10, sau sa apara/dispara niste categorii, Nu, Nu, Nu, nu se putea face nimic.
6. munca nu era apreciata - si culmea, nici chiar aia de gen entertainment, care aducea trafic: daca faceai concurs de miss se stramba din nas "noi suntem forum de cinema" daca scriai despre filme se stramba din nas "mai lasati naibii filmul asta". Totul tragea parca spre: ia nu mai scrieti voi nimic. Dovada e acum: nu se mai scrie nimic, e mai plicticos acel forum ca o discutie pe mess intre bunici, si lumea pare multumita. Doar redmen vrea sa afle de ce am plecat. Vino la noi redmen si o sa intelegi.
7. un foarte dubios sistem de valori, in toate privintele. Completati voi aici cu tot ce stiti despre asta.
8. cand aveai nevoie de un admin, nu era. Cand aparea, dadea cu bata-n balta.
9. dusmania, nervii, crizele erau favorizate acolo. Era nevoie de un spatiu mai linistit. Ati observat ca Judex e un alt om aici, mai linistit, mai prietenos, mai pozitiv, mai amabil? (scuze judex ca te dau ca exemplu, tu mi-ai venit in minte primul) (aici as avea acum ceva de comentat dar n-are sens )
10 Stirile cele mai importante din domeniu le luam de pe alte site-uri.
11. initiativelor li se dadea in cap.
12. Nu avea personalitate, se temea de personalitati. De ce Mungiu, Gorzo, Porumboiu si atatia altii "doar ne citesc dar nu posteaza"?
13. nu in ultimul rand, din punct de vedere tehnic era un dezastru. Zeci de bannere, de animatii flash, de reclame, de scripturi de monitorizare. Mult timp pierdut.
un lucru e clar - daca nu ar fi fost nevoie de acest forum, noi n-am fi fost aici (pe cinematograf.myforum...)
--------------------------------------------------------------------------------
Asta am scris. Nu pun linkul ca mi-l stergeti oricum (inca o trasatura pozitiva a acestui forum) e undeva la Fight Club.
Luati si studiati.
|