View Single Post
Old 17 Sep 2009, 17:35   #109
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Thumbs down

Originally Posted by keepwalking:
ei, dragomara a pus punctul pe i.
e greseala mea ca incerc sa gasesc un echilibru in toate, o explicatie logica a ceea ce se intampla in jurul meu, o anumita decenta, respectarea unor principii.
si dau peste arogantze, minciuni, fitze, injuraturi.

omule, dacă căcaturile astea dau sens şi scop vieţii tale, atunci te rog frumos să mă scuzi! personal îmi ajunge Don Quijote, însă or mai fi alţii care nu l-au citit, şi atunci demersul tău chiar are valoare.

Originally Posted by keepwalking:
si dau peste arogantze, minciuni, fitze, injuraturi.
aşa, şi?! n-a fost, şi nu va fi aşa cât va exista lumea?! cine eşti tu să mă judeci pe mine, sau să-i judeci pe alţii?! eşti reprezentantul lui Dumnezeu pe forum, pe Net?! de când morala ta e singura universal valabilă?! câte adevăruri, câte vorbe frumoase ai spus tu în lumea asta şi cui?! după atâtea analize internautice nu cred să-ţi mai rămână timp pentru aşa ceva.
şi chestia pe care chiar n-o înţeleg deloc: de când a râde de stângăciile, prostiile şi greşelile altora e dovadă de inteligenţă?! chiar aşa, nu ai şi altceva util ţie, de făcut?!

---
l.e. - dacă tu crezi că ceea ce faci e util cuiva, te rog frumos explică cui, şi de ce. mulţumesc.

Last edited by Dragomara : 17 Sep 2009 at 17:38.
Dragomara is offline   sendpm.gif