View Single Post
Old 13 Sep 2009, 16:02   #77
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Thumbs down

Originally Posted by Pitbull:
Numai cä Halebardul, mânat de dorul de-acasä (nerecunoscut dar adânc-rozätor), a ales sä revinä pä acest forum ca sä ne explice iar de ce a ales sä plece dupä acest forum - si, gäsind ghiseul închis, a deschis aläturi altul, similar (ce-i drept, cu "de pe" pe firmä). Firesc, l-am unit cu topicul-tatä, dupä care Gloria, care ca super-moderator poate posta si în topicurile închise, si-a adäugat propriul comentariu. Atunci l-am descuiat iar, ca sä nu ni se reproseze (pe bunä dreptate!) cä postäm în topicuri închise, astfel respingând din start orice replicä.
Il mai las descuiat azi, în splendida-i inutilitate, iar la noapte îl încui la loc.

ei vezi, tocmai asta mă pune pe gânduri! cineva care are un punct de vedere de susţinut, şi care insistă să i se şi afle părerea, nu cred că şi-ar revizui, peste noapte, total opiniile, mai ales când aici chiar nu mai are ce pierde. io ştiu că numai boul are idei fixe, însă io chiar nu-l ştiu pe halebardul Cănuţă-om-sucit. nu că i-aş lua apărarea însă nimic din ce a făcut el pe acest topic nu are logică, chestie care mă face să cred că ori îmi scapă ceva, ori lucrurile nu stau de fapt aşa cum par.

mă rog, nu contest că s-ar putea să mă înşel, şi ca oamenii de peste 40 de ani să se comporte într-adevăr ca ţâncii. ceea ce presimt e faptul că ce s-a scris aici nu e totul.

(PS: ... şi când te gândeşti că nu mai citesc romane poliţiste din adolescenţă! sau poate tocmai de-aia! )
Dragomara is offline   sendpm.gif