Asteaa erau mesajele auto-sterse ale Halebardului. Acum le-am recuperat (vezi mai sus, la pozitiile #45, #48 si #60 - precum si prin aceste citate,
meant to stay), ca sä nu mai dea nastere la suspiciuni cä i le-am fi "cenzurat" noi, din nu stiu ce motive - care chiar nu existä: dupä cum se poate vedea (cel putin cu exceptia mesajului #45, autoräzgândit prin self-edit de sine însusi înainte ca eu sä-l fi väzut), sunt 100% inofensive.
Originally Posted by halebardul:
~~~
~~~
Last edited by halebardul : 11 Sep 2009 at 08:30.
|
Citatele lui halebardul sterse de StefanDo
* * *
Originally Posted by StefanDo:
acest topic e hiper-mega inutil
|
Intr-adevär. de-asta îl si încuiasem.
Numai cä Halebardul, mânat de dorul de-acasä (nerecunoscut dar adânc-rozätor), a ales sä revinä pä acest forum ca sä ne explice iar de ce a ales sä plece dupä acest forum - si, gäsind ghiseul închis, a deschis aläturi altul, similar (ce-i drept, cu "de pe" pe firmä). Firesc, l-am unit cu topicul-tatä, dupä care Gloria, care ca super-moderator poate posta si în topicurile închise, si-a adäugat propriul comentariu. Atunci l-am descuiat iar, ca sä nu ni se reproseze (pe bunä dreptate!) cä postäm în topicuri închise, astfel respingând din start orice replicä.
Il mai las descuiat azi, în splendida-i inutilitate, iar la noapte îl încui la loc.