View Single Post
Old 13 Sep 2009, 01:13   #63
silver_boy
Guru

silver_boy

Originally Posted by Gloria:
Au trecut sase saptamani in care ati avut ocazia de a va marturisi nemultumirile si de a aduce un argument plecarii de pe forumul Cinemagia. Putini au scris, si mai putin au adus argumente. O privire peste toate mesajele postate in acest topic arata ca toti cei care au vrut sa incerce si "dincolo"-ul au facut-o fie pentru ca aici nu li se cultiva ego-ul exacerbat, fie pentru ca le sta in fire sa dea m*** ori de cate ori au ocazia, fie pentru ca nu au niciun Dumnezeu, sau - mai bine zis, se leapada cu orice ocazie. Dupa cum vedeti, am folosit toate registrele limbii, ca mesajul sa ajunga la toate urechile. O singura persoana a reusit, totusi, sa-si pastreze respectul meu, tocmai pentru ca a adus argumente oneste. Dar ce pacat ca s-a inconjurat de scelerati, dorieni gray, atei si alte feluri de vietuitoare...

Gloria, nu înţeleg -sincer- detenta acestei revolte subite. Plus că - din pct. meu de vedere- operezi cu o logică colectivă cât se poate de nedreaptă. Unii useri au ales - ce-i drept - "să plece" de pe cinemagia într-o manieră declarativă. So what ? În definitiv, e dreptul lor ! Alţii să scrie (şi) acolo - absolut legitim - fără să simtă nevoia de a da explicaţii, şi - mai cu seamă - fără a avea sentimentul că sunt produsul vreunui joc duplicitar.Nu suntem, în calitate de simpli internauţi, monopolul nimănui. Inutil să-ţi (re)amintesc că la momentul ăsta există forumişti (absolut onorabili) care frecventează ambele forumuri. Care-i problema?