View Single Post
Old 11 Sep 2009, 16:50   #51
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Exclamation

@Bogie - din anumite puncte de vedere ai şi tu dreptate. în virtual, de altfel ca şi-n viaţa de zi cu zi e imposibil să ne mulţumească toţi şi toate. dacă restul lumii ar gândi şi acţiona ca mine aş muri de plictiseală. din punctul meu de vedere farmecul constă-n diversitate. faptul că foarte puţini dintre noi suntem capabili să-l acceptăm şi înţelegem pe cel care nu este ca noi e aspectul determinant al inadaptabilităţii noastre. greşeala pe care-o facem cu toţii e pretenţia ca diferiţii să se dea după noi. sfatul meu e ca pentru o viaţă uşoară, e drept, fals armonioasă, trebuie ca noi să ne dăm după ei, evident fără a ne pierde identitatea. nu e nimic mai simplu ca a ignora ceea ce nu ai putut înţelege sau schimba. eu una sunt de părere că numai împreună suntem puternici, etc. opiniile / taberele separate nu sunt decât dovada unui orgoliu exacerbat. adevărata provocare este să încerci şi să reuşeşti să vorbeşti o limbă comună printre atâtea dialecte.

mă întrebam acum oare de ce eu nu am intrat niciodată pe forumul lui halebarul?! eu cea care nu am putut posta cu anii aci, care am avut ban pe IP cu lunile, deci nu am putut măcar citi ! eu am tot dreptul să-i bag în p**** mă-sii pe toţi administratorii CineMagia. şi au fost vremuri când mi-aş fi dorit să o fac, ceea ce m-a oprit a fost inutilitatea demersului; caracterul se şlefuieşte până-n vârsta de 20 de ani, şi ăsta e job-ul părinţilor şi educatorilor, iar eu nu sunt genul care să dărâme, şi apoi punctul meu de vedere nu are nevoie de confirmări exterioare pentru a şti dacă e valid sau nu.

aş vrea să spun că sunt tare mândră de mine însămi pentru că eu am prevăzut situaţia asta cu mult înainte.

nu-mi plac mulţi şi multe aici, însă nu pentru ei intru pe forum.

probabil că dacă nu aş fi fost aici aş fi intrat şi pe forumul halebardului, unde iar nu mi-ar fi plăcut mulţi şi multe.
Dragomara is offline   sendpm.gif