Thread: "District 9"
View Single Post
Old 09 Sep 2009, 11:16   #13
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by M0n0:
...pentru o rasa de extraterestrii ce au venit pe pamant cu ditamai nava spatiala, cu o tehnologie atat de avansata, ei sunt cam prosti...mult prea violenti, chiar si intre ei insisi cand evident trebuiau sa ramana uniti.

Nu stiu daca ai fost atent sau nu, dar din cate tin minte a fost explicat faptul ca ei sunt clasa muncitoare, de unde si prostia lor si lipsa identitatii colective, Unul singur parea mai inteligent, mult mai inteligent, si acela probabil era pilotul navei care transporta muncitorii sau ceva de genul. Aici sper sa nu ma insel cumva pentru ca am vazut primele 15 min fara subtitrare si cu engleza lor mai stalcita am mai pierdut din continut.

Sunt de acord cu un lucru. Filmul nu e departe de ceea ce se face la Hollywood, dar este clar peste. In schimb Alien, Aliens si Terminator de exemplu sunt tot filme de Hollywood si au ramas in istorie si sunt sigur ca acelasi lucru se va intampla si cu District 9, care le depaseste macar din punct de vedere moral ca sa zic asa. Ca nu se compara cu Odiseea sau Blade Runner e altceva, dar filmul nu mi se pare deloc unul mediocru. Presupun ca timpul va hotori...
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif