Thread: "District 9"
View Single Post
Old 09 Sep 2009, 10:13   #12
M0n0
Guru
 
M0n0
 
Join Date: Sep 2004
Location: Iasi...in spatele garii
Posts: 1,490
Send a message via Yahoo to M0n0
Ceva asemanator gandesc si eu...
Desi cu filmul asta le-ai dat palme celor din Hollywood, aschia nu a sarit departe de trunchi. Totul e facut ca un documentar a carui final nu este cunoscut (diferit fata de toate documentarele reale) astfel sporind elementul supriza, sunt foarte multe elemente care inclina spre trendul american de a face un film...chiar si in plot sunt asemenea elemente (cum ar fi povestea de dragoste dintre erou si sotia sa...il va mai iubi daca ea stie ce a patit el?)

Nu pot sa inchid ochii in fata efectelor speciale ce sunt cu siguranta punctul forte al acestui film. Sunt mai multe chestii ce m-au facut sa rad...pentru o rasa de extraterestrii ce au venit pe pamant cu ditamai nava spatiala, cu o tehnologie atat de avansata, ei sunt cam prosti...mult prea violenti, chiar si intre ei insisi cand evident trebuiau sa ramana uniti.

Comportamentul uman e mult prea previzibil si chiar nu vad rostul compararii unui astfel de eveniment cu apartheidul. Chiar se compara? A vrut sa ne arate ca ne comportam la fel ca in acele vremuri? Pentru mine a scazut credibilitatea. Dar m-am distrat...are explozii si gloante dar are si un subiect ce te face sa gandesti asupra lui...dar nu pentru mult timp.
__________________
Adevarul nu insulta, ci ofera dusuri reci prostiei calde...

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif