View Single Post
Old 07 Sep 2009, 10:39   #77
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Nu, scumpete, mä confunzi. Dimpotrivä, DORESC sä fiu contrazis, pentru cä e si interesant, si util; dacä gresesc, contrazicerea mä corijeazä; dacä am dreptate, mä ajutä sä-mi fortific opinia. Dar respect contrazicerile ARGUMENTATE; am o problemä cu cele retorice, cu cele bazate strict pe gusturi personale, sau cu cele care readuc discutia la niveluri anterioare, pe care le-am parcurs deja.
Dupä cum ai putea sä vezi, dacä ai vrea, nu m-a deranjat cu nimic contrazicerea lui Mihai Fulger - i-am si spus într-un e-mail, fiindcä simultan convesam despre alte chestii, cä sunt de acord cu argumentele lui; ele nu inträ într-o contradictie ireductibilä cu ale mele - ci, dimpotrivä, pot forma împreunä o sintezä.
Si, apropo, a spune despre mine cä nu suport sä fiu contrazis, numai fiindcä sunt greu influentabil si exigent, e ca si cum ai spune cä am respiratie branhialä, fiindcä mä vezi înotând câtiva metri pe sub apä. Incearcä sä cunosti mai bine oamenii, în special pe cei apropiati, cä doar ai studiat psihologia, nu chimia anorganicä.

Last edited by Pitbull : 07 Sep 2009 at 10:52.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif