View Single Post
Old 02 Sep 2009, 09:54   #2
keepwalking
Guru

keepwalking

Imi aduc aminte ca, in seara din ajunul inceperii filmarilor la Iasi, i-am intalnit pe Radu Gabrea si Alexandru Bindea pe terasa de la Bolta Rece.
Ambii au comandat o "supa de gaina" pe care au sorbit-o cu o pofta care chiar le statea bine
Mi-am permis sa ii abordez, zabovind cateva minute la masa lor, discutand una, alta.
L-am intrebat pe Radu Gabrea daca, de-a lungul timpului, nu si-a alocat un anumit timp pentru a-si contempla realizarile cinematografice. Mi-a raspuns ca niciodata nu te poti opri in meseria asta, nici macar pentru a-ti mangaia barba si a savura amintirile.
Dupa supa consumata intr-o viteza uluitoare, m-au intrebat daca nu le pot recomanda un local bun. Le-am mentionat cateva nume, sper sa le fi fost de folos
A doua zi, am fost la filmari, curios. Se turna o singura scena, in care Piersic Jr., in uniforma militara, soseste cu o masina in fata unei cladiri. Durata filmarii a fost, cred, de maxim 1 minut. Pregatirile insa au durat cam doua ore.
Pe zidul unei alte cladiri era montata o firma de pravalie cu un nume haios si actual: "La Mitica Dragomir".
keepwalking is offline   Reply With Quote sendpm.gif