View Single Post
Old 01 Sep 2009, 18:10   #18
Anxious_Schizoid
Senior

Anxious_Schizoid

Originally Posted by illotempore2002:
I love Paris si nu e chiar atat de dezastruoasa cum ziceti voi, aveti voi o imagine anume a ei si va lasati condusi de ea

Să moară mortul? Paris Hilton nu are ce căuta într-un film. Acum mulţi ani am văzut un film cu ea, ştiu, sună aiurea, dar trebuia să mă conving şi eu de părerea celorlalţi. Doamne, cât m-am convins. Mă enerva în aşa fel încât de fiecare dată când apărea în cadru schimbam canalul, fără ea ar fi ieşit un film decent, de nota 6.

Originally Posted by legardere:
Este comparabila cu o Oana Zavoranu, Nicoleta luciu

Nu, cred că glumeşti, pe Oana Zăvoranu o poţi suporta cu nişte dopuri în urechi, iar pe Nicoleta Luciu nu o văd ca o persoană enervantă, poate fi considerată aşa doar prin prisma ziarelor de scandal care caută gâlceavă. Nu cred că Nicoleta Luciu e genul de persoană care să caute mai multă atenţie. Paris Hilton a atins absolutul pe scara antipatiei, cel puţin pentru mine, ea nu are termen de comparaţie.

Iar când vine vorba de acest premii, dacă ar fi după mine nu le-aş fi creat, aş putea spune că, ironic, promovează conţinutul de proastă calitate, deşi pentru unii oameni capabili să conştientizeze lucrurile ar însemna un duş rece, că ceva trebuie schimbat. Ai culus o zmeură, se mai întâmplă e din întâmplare, dar ai grijă să nu se mai întâmple a doua oară, pentru că a trebuia oară deja e clar, meriţi eticheta Să nu faceţi ca el.

Last edited by Anxious_Schizoid : 01 Sep 2009 at 18:17.
Anxious_Schizoid is offline   Reply With Quote sendpm.gif