Thread: David Lynch
View Single Post
Old 30 Aug 2009, 18:35   #94
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Originally Posted by Mateii:
Am vazut cam toata filmografia lui Lynch, exceptand seria "Twin Peaks", "Dune" si "The Straight Story". Pot sa spun ca din toate creatiile lynchiene, cea care m-a impresionat cel mai putin este "Inland Empire". In rest, cred ca celelalte filme ale sale imi plac in egala masura.

Salut, Mateii .

Eu am bifat azi Lost Highway. Vreau sa vad saptamana asta integrala David Lynch.

Despre Lost Highway, urmeaza cam aceeasi reteta cu Mulholland Drive. De cand a inceput filmul si este aratata prima crima (Arquette bruno-roscata) mi-am zis: ok, avem un personaj care se dedubleaza sau care isi pierde memoria sau care traieste in puternica legatura cu un alter-ego al sau din alt timp/loc.

Misterul este rezolvat singur in filmul asta, puzzle-ul se incheaga usor, usor pana la final. Nu raman lacune.

M-a cam plictisit repetitivitatea interioarelor de case, apartamente, cladiri toate intunecoase, desi sa fim seriosi, ce familie (ma refer la parintiiadolescentului Pete) sta ziua in amiaza mare pe intuneric? In miezl verii americane? Intuneric bezna in casa desi pe geam se vede afara soarele si pajistea? A reusit sa ma agaseseze chestiunea aceasta de detaliu tratat in mod prostesc.

Numi place Patricia Arquette aia deloc e grasa, are gambe de fotbalist, e urata la fata si ieftina per total.

Mi-a placut deosebit de mult tanarul Pete jucat de Balthazar Getty, sensibil, fragil, credibil, intruparea teenage-ului disperat.

Muzica de minune - combinatie de Marylin manson, Rammstein, Nine inch nails...

Last edited by illotempore2002 : 30 Aug 2009 at 18:39.
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif