Just got back from Greece. Am mers aproape non-stop, am ajuns daramat, dupa vreo 12 ore de zacut inca am chef sa lenevesc azi. Revin zilele urmatoare si cu impresii si, poate, cu ceva poze. Dpdv fotografic am fost mai lenes de data asta, imprumutandu-i aparatul unui amic care avea chef de Olimp, insule si alte alea, in vreme ce eu stateam ca soparla pe plaja sau alergam velocipedul pe aleile statiunii. De altfel, daca cineva ar fi vorbit despre 'tipul cu berea si bicicleta' probabil ca jumatate dintre turisti s-ar fi gandit la mine.
Fara a avea pretentii prea mari, Paralia Katerinii este un loc extrem de agreabil, putand fi pe placul mai tuturor categoriilor, de la fitzosi la peisani. In general ai senzatia de echilibru si impresia ca exista posibilitatea ca fiecare sa se simta bine in felul sau, fara a-l deranja pe un altul. Spre exemplu, regula - respectata cu strictete! - ca dupa ora 11,30 sa fie pastrata linistea a facut ca discotecile si cluburile sa fie amplasate undeva la marginea statiunii pentru a nu deranja odihna celor netentati de astfel de activitati. Si, dupa cum am putut observa eu insumi, zgomotul produs acolo este infernal. Unii poate stiu, eu nu sunt neaparat un adept al acestui tip de localuri, dar de foarte multa vreme nu am mai dansat atat. Si asta mai mult pe mese!
Hai ca revin, mai trag un pic de recuperare musculara.