Al treilea mare concert la care merg si din pacate este pe ultimul loc. Nu imi pare rau ca am fost chiar daca am inghitit praf de pe jos si umilinta de la organizatori. Si chiar de la Madona, dupa ce intarzii o ora nu te apuci sa dai lectii de discriminare.
Nu avem loc pentru un asemenea concert, asta e sigur dar avem oameni dispusi sa suporte multe. Nu stiu daca ieri am fost sweet dar sticky am fost sigur. La gazon B am fost mai discriminat ca un tigan.
Impresii :
- este singura persoana care face o astfel de miscare pe scena si canta in acelasi timp. de aici si falseurile, prelucrarea electronica a vocii, playbackul(cel mai vizibil la Give it to me) si suprapunerea backing vocals peste vocea ei.
- mi-a placut faptul ca a modificat melodiile, nu mergi la un concert sa auzi aceiasi versiune cu CD-ul. Vogue combinat cu 4 minutes si altele, de toata lauda. Madona chitarista ? Interesant chiar daca nu valoros.
- nu stiu unde au fost cele 14 costume. poate au numarat cand mai dadea ceva jos de pe ea
- dansatori excelenti, inclusiv ea
- show-ul a fost dat de ea si dansatori nu de lumini si efecte speciale. ceva lasere la sfarsit
si atat. M-urile care la inceput am crezut ca sunt din reflectoare eau pictate. asta a facut sa se piarda din spectacol daca tot nu ai fum, artificii, lasere, mini explozii si mai stiu eu ce iar ce conteaza este pe scena atunci e nevoie de ecrane imense ca sa vada toata lumea
- penibil momentul cu discriminarea, nu inteleg artistii astia care simt nevoia sa lupte pentru diverse cauze si cad in ridicol
- cel mai bun moment muzical "la isla bonita"
- cel mai slab.....au fost mai multe, doamne unele le-a cantat penibil
- nu ma pot plange de sonorizare, poate e si o chestie de pozitie. ok asta inseamna ca e proasta trebuie toti sa auda bine.
-organizarea....nu e treaba ei, cu asta ne luptam noi zi de zi in mioriticul tiganesc
Chiar daca aduni si nu iti iese nota dorita te intrebi ce poti sa iti doresti ? Madona e totusi Madona si merita chiar si in conditile astea. Ce sa ne mai dorim ? U2 desigur, Coldplay as adauga. dar astea sunt formatii, o da unu in bara merg ceilalti. Si asta numai cand vom avea stadion.
|