Multumesc ! Mi se spune si "micul japonez"

... A fost extrem de obositor...dar a meritat ! Am reusit sa vad intr-o zi ceea ce altii au reusit in 3

. Si inca o chestie care trebuie lamurita... am vazut totul doar cu ajutorul unui ghid luat din gara care contine o harta detaliata... Nu am avut parte de experiente neplacute... Am vazut foarte multi turisti si prea putini italieni ! Probabil ca erau si ei plecati in vacanta

... Un plus pentru organizarea de la metrou ( in dreptul statiilor afisate apar si obiectivele importante plus ca unele dintre ele poarta chiar numele obiectivelor pe care doreste toata lumea sa le vada, ex: Colosseo, Piramide, Circo Massimo ). Alta surpriza placuta am avut-o cand am cumparat biletele de tren Gaeta-Roma, dus-intors. In ziua respectiva biletele de tren mi-au oferit gratuitate la metrou si pe transportul in comun. Biletele sunt sub forma unor cartele de metrou care pot fi taxate peste tot. Un alt mit distrus... nici vorba de mirosuri neplacute... Nu am vazut hartii pe jos, iar mucuri de tigara prea putine... Am vazut politisti la toate obiectivele turistice care pun legea in aplicare daca observa pe cineva care mananca langa obiective. Este interzis prin lege... m-am apropiat suficient de mult ca sa vad tichetele de amenda in valoare de 150 Euro

!
O intamplare haioasa o am de la Basilica San Pietro... unde....desi am fost imbracata intr-o rochie cu croiala clasica, putin peste genunchi... mi s-a spus la intrare ca nu sunt imbracata decent

... din cauza ca nu aveam spatele acoperit pana sus iar umerii imi erau goi... Am rezolvat repede problema cu un tricou infasurat in jurul umerilor

...
O sa revin si cu poze din Gaeta... E un oras care merita vizitat

si promite foarte multe in ciuda faptului ca este micut...