View Single Post
Old 14 Aug 2009, 16:14   #79
Anxious_Schizoid
Senior

Anxious_Schizoid

Originally Posted by Judex:
Da, ma, Di Caprio e un actor insignifiant pe langa maretul Bale, iar Scorsese e un tampit pe langa forumistii Cinemagia.

Cu riscul de a întrerupe acest mic fiasco al vostru, îmi permit să mă mir de felul în care ai înţeles tu, Judex, ce am spus eu, de fapt de cum a înţeles toată lumea, nu era vorba de o confruntare între Bale şi DiCaprio, care dintre ei e un actor mai bun, nu. Era pur şi simplu părerea mea că Bale poate să fie un Camil Petrescu mai convingător, dar tu l-ai recomandat pe DiCaprio, bine, părerea ta, o respect, dar eu am respins-o cu argumente, dacă vroiai să demonstezi că DiCaprio ar putea scoate la iveală mai bine latura de intelectual intransigent al lui Camil Petrescu erai liber să o faci cu argumente, dar nu ai făcut-o, în rest, pur şi simplu ai respins părerea mea (dar şi următoarele păreri) prin 2-3 trei fraze, câteodată doar una, prin care ai încercat să-l induci pe celălalt vorbitor în eroare, ai vrut să transformi totul în ceva ce nu era (nu cred că am pomenit eu nimic de Scorsese); tactică observată şi de Pitbull. Dar eu mă opresc aici cu acest subiect, pentru că mi-am spus părerea şi consider eu că am argumentat-o, pentru unii mai mult sau mai puţin, pentru mine suficient.
Ca să continui lista filmelor biografice, ultimul din partea mea, mi-aş dori unul despre Nicolae al II-lea, ultimul ţar al Rusiei, împuşcat de bolşevici în 1918.
Anxious_Schizoid is offline   Reply With Quote sendpm.gif