Thread: Solicitari
View Single Post
Old 13 Aug 2009, 01:18   #17
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Ii multumesc lui Mistah J ca a renuntat la egoul sau si a "divulgat" cel putin partea centrala a adevarului. Nu mai e nevoie sa-mi fii avocat, gestul e de apreciat.
Numai ca:
- Corinka n-a fost deloc empatica cand si-a incercat talentul literar de doua ori pe seama user-name-ului meu;
- Nu m-am suparat, nu in sensul copilaresc..doar ca eu plecasem. Asta..
- Nu zic nimic ca nu ma intereseaza, dimpotriva, mi-a ajuns de apucaturile acestui forum.
- Nu trec printr-o pasa proasta, vreau doar sa-mi impachetez bagajele in definitiv. Si s-o fac fara circ.
- Nu am orgoliu de artist caci nu ma consider artist. Pe mine ma intereseaza doar produsul, rezultatul final si imi place sa scriu scenarii, executia in sine.
- Nu mai incerca sa ma judeci vis-a-vis de aia. Nu mi s-au aprins calcaiele dupa nimeni de pe forumul asta, pur si simplu treceam printr-o perioada in care mai multe neajunsuri ma facusera oarecum masochist iar aia ma enerva teribil si mie imi placea sa fiu enervat psihic.
Cand treci in real life prin cacaturi, razboaiele de pe net iti par adieri de pucioasa care n-au cum sa te atinga decat in cazul in care te intoxica duhoarea, mai rar.

Originally Posted by illotempore2002:
Ma indispun oamenii slabi, atata tot, reprezinta pt mine elementele degradarii speciei umane, cei pe care selectia naturala i-a scapat din greseala prin sitele ei. Ma simt amenintata, aceste specimene vor naste urmasi la fel de slabi si uite-asa ne ducem de rapa. Cand Neuptolem e ok, imi place de el.
Nu pot sa cred cat de bou am fost cand i-am redat astia acceptul pe messenger.
Dar am scuze atenuante, Old Wabble a fost candva mare manipulator si imbarligator.

Mi s-a taiat de tot. Scrieti ce vreti.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif