Thread: Solicitari
View Single Post
Old 12 Aug 2009, 00:41   #12
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by corinka:
Gresesti generalizand placerea. Nu e placut cu oricine sau ce place unuia nu place neaparat si altuia.
Adica vrei sa spui ca eu n-as fi susceptibil sa produc placere cel putin la fel de egala cu cel cu care tu concubituiesti? Asa o fi! Insa nu bag mana-'n foc, ai vazut Infidela? E mult mai excitanta o aventura de-o noapte cu un/o necunoscut/-a decat a 842-a partida cu partener-ul/a.
Nu eu am inceput. Nu esti singurul pe care l-am imitat, iar eu am fost la randul meu imitata, fara sa ma supar.
Gresit! Mistah Jay - pe care eu l-am readus pe forum - a initiat threadul iar tu ai fost primul forumist care a intrat in joc, si pe cine ai "imitat"? Pe Neuptolem! Puteam deschide circu' cu altcineva? Numai ca ce nu-'ntelegi tu e ca eu nu sunt subiect de circ! Got it?!
Daca scriai vreo opera serioasa si te inspirai dupa user-name-ul meu, alta era situatia, dar si aici nu stiu daca era etic sa profiti de user-name-ul meu, Old Wabble stie mai bine la ce ma refer, il speriasem cu-'n scenariu prin care urma sa ma razbun inteligent pe atacurile lui batranesti ca eu n-as putea scrie un sequel Terminator.
Daca vroiai sa te protejezi, nu trebuia sa intri pe forum.
Riscurile aferente, deh, m-am prins mai tarziu. Dar e bine ca am realizat ce pizmasi misuna p-aci.
Scuze Corinka, dk te-am deranjat atat de tare! Esti o fire blanda si inocenta, fara rea-intentie.
Nu prea inteleg de ce pierzi vremea pe forumuri dar ma depaseste si nu e treaba mea.
Userii astia nu se prind ca totul are o limita si te-au invatat si pe tine la astfel de obiceiuri.
As aprecia daca uiti de existenta mea de pe acest forum, va fi candva de domeniul trecutului.
A FOST, Neuptolem. ...Something, fara nicio tenta patetica, e vorba doar de evolutie, progres, next level.
Atat.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif