Originally Posted by Neuptolem:
Porcarii? Sunt lucruri "de cand lumea", placute oamenilor, altfel noi nu am mai fi evoluat ca specie.
|
Gresesti generalizand placerea. Nu e placut cu oricine sau ce place unuia nu place neaparat si altuia. Iar exprimarea ta era vulgara, de prost gust.
tu esti cea care a inceput sa "imite".
|
Nu eu am inceput. Nu esti singurul pe care l-am imitat, iar eu am fost la randul meu imitata, fara sa ma supar.
Am observat ca alti useri - din cercul vostru, "DE-AI VOSTRI" - au primit descrieri extrem de onorabile si fermecatoare, in schimb userul Neuptolem e un fel de sperietoare din paie ridicata pe-un gard sa aruncati cu rosii stricate, s-o targetati cu mai stiu eu ce va trece prin cap.
|
Care cerc?
Imit si descriu pe cine vreau de pe cinemagia, atata vreme cat o fac pe un ton civilizat si fara sa injur. Daca vroiai sa te protejezi, nu trebuia sa intri pe forum. Oricum, e vorba despre un utilizator anonim, cine stie cine sunt cu adevarat Neuptolem, Bre, Chambord etc.? Si pe cine intereseaza?
N-ai decat sa ma imiti si descrii si tu cum ai chef, daca ai, iar daca n-ai, sa fii sanatos, oricum nu ma intereseaza!