Thread: "Up"
View Single Post
Old 31 Jul 2009, 08:03   #28
vave
cu v mic

vave

Din când în când mai simt nevoia de una bucată desene animate. Aşa că de data asta s-a nimerit să fie Up. Nu ştiam nimic despre el înainte de a-l vedea… de asta nu aveam niciun fel de aşteptări. Nu l-am văzut în varianta 3D.

Ne este prezentat visul unui bătrânel acru şi ceea ce face pentru a şi-l îndeplini. Este un lucru pe care şi l-a dorit toată viaţa, dar nu a reuşit să îl ducă la bun sfârşit. Anume să ajungă într-un loc uitat din America de Sud. Acum, pentru că nu mai are nimic de pierdut încearcă să şi-l îndeplinească. Trecând prin o mulţime de aventuri alături de un copilaş, va descoperi că înăuntrul lui este încă un copil. Mi-a plăcut mult secvenţa cu baloanele, mi-am amintit cât de mult îmi plac baloanele portocalii. [şi eu vreau!!! ] Mesajul în sine este chiar drăguţ şi potrivit pentru copii. Au fost şi câteva momente sau chiar replici amuzante ce m-au făcut să râd.
Vocile actorilor sunt impecabile, iar din punct de vedere grafic nu ştiu ce aş putea spune, doar e vorba de Pixar. Consider că merită să fie văzut într-o după-masă în care vrei să leneveşti.

Last edited by vave : 02 Aug 2009 at 10:46.
vave is offline   Reply With Quote sendpm.gif