View Single Post
Old 22 Jul 2009, 17:47   #29
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by stefan_c:
Originally Posted by corinka:
Originally Posted by stefan_c:
voi ne facetzi sa "fim superiori" prin atitudinea voastra de "inferiori bucurestenilor" ...suntetzi victimele propriilor frustrari si lipsuri voi singuri va simtiti inferiori doar pentru ca pe buletinul vostru nu scrie "bucuresti".

Care "voi"?

cei care fac astfel de afirmatzii la adresa bucurestenilor... te-ai simtzit sau ce?
Fireste ca cea mai superficiala si lenesa perceptie a nemultumirii mele e catalogata ca: invidie.
Care VOI? Asa-i! M-am trezit dupa 2000 de mesaje pe forum ca-i invidiez pe bucuresteni. Jesus!
O lasam balta, credeti ce vreti, don't care. Considerati-ma cum vreti voi, putin imi pasa. Nu aveti decat voi de pierdut - ma refer doar la pseudo-atacatorii astia - ca va consumati neuronii rigizi sa va ganditi la nu stiu care ce fel d eprobleme as avea eu si vezi Doamne ce ma duce mintea sa scriu si ce defecte am si cat sunt de distrus si etc. De parca as pierde ceva, da parca ati castiga ceva, de parca aveti o impresie despre voi insiva de "nu stiu cum" si "Ce bine ca nu m-am nascut ca psihopatu' asta! Vai ce bine e ca mi-a dat Dumnezeu sanatate mintala! Vai ce bine e ca sunt bucurestean!".
Nu, nu-mi plac prea multe la Bucuresti. Intr-un fel va compatimesc...ce face primarul vostru acum? Dar fostul primar? Cu mitocanii, cu pitzipoancele, cu infrastructura, cu spatiile verzi, cu agitatia capitalei cum stati?
----
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif