View Single Post
Old 22 Jul 2009, 15:49   #9
stefan_c
Senior

stefan_c

neuptolem... vesnic frustrat de ceva
mai nou e frustrat ca nu are cinematografe la el in "sat" ce bine imi pare !!!

"Nu mi se pare normal ca o bucuresteanca sa adune DOAR populatia capitalei la un film, pe un forum cu destinatie nationala ori chiar internationala. Pe deasupra cu o atitudine de superioritate, de ingamfare, vis-a-vis de noi astia provincialii mai "amarati" ai sortii.
Nu as fi comentat daca ironia mea ar fi ramas stantata pe topic. Cum cenzura si egoismul exacerbat al bucurestenilor dantuie pe acest forum - exceptiile sunt doar exceptii -, intelegem cu totii ce atitudine trebuie sa adoptam."

ha?? unde ai vazut tu k e DOAR pentru bucuresteni? voi ne facetzi sa "fim superiori" prin atitudinea voastra de "inferiori bucurestenilor" ...suntetzi victimele propriilor frustrari si lipsuri voi singuri va simtiti inferiori doar pentru ca pe buletinul vostru nu scrie "bucuresti".. eu nu ma consider ma presus decat unu din provincie decat atunci cand ala vine si ma ataca doar pentru ca sunt bucurestean... si ca fapt divers....ma repet... egoism nu a lansat invitatia doar pentru cei din bucuresti...deci... tu singur ai batut campii despre provincie si superioritatea bucurestenilor..deci? te-ai simtzit ups!
si nu-mi pare rau de voi..ca ducetzi lipsa de ce avem noi ..
cinemania...ne combinam la benzina si mergem la cinema in caracal?

Last edited by stefan_c : 22 Jul 2009 at 16:06.
stefan_c is offline   Reply With Quote sendpm.gif