View Single Post
Old 22 Jul 2009, 15:26   #5
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Mda! Se pare ca situatia e groasa! Si bineinteles ca cei care nu ma inteleg se apuca sa jigneasca.
Domnul care poarta "copite casabile din portelan de Boemia" va roaga pe toti cei care aveti ceva impotriva sa mergeti la topicul: "In suturi!!!".
Mi-e indiferenta atitudinea lui Cinemania si raptor care se baga si ei in seama sa para barbati in fata Domnisoarei EgOisM; cum bineinteles ca a facut si stefan_c.
Asadar! EgOisM pe acel topic pt o discutie civilizata. Si "Protectorii" ei Letali si Betonati-cu-Testosteron.
+ PERSOANA CARE MI-A STERS MESAJUL - IN PRINCIPAL acest forumist (banui ca Pitbull ori StefanDo). Nu am nimic cu ei si nu va chem pe topicul ala sa ne certam ori sa ne atacam / jignim, vom merge pe acel topic SA LAMURIM CHESTIUNEA.
AZI LA ORA 22:00.
IN CAZUL IN CARE:
- voi fi singur = voi analiza problema mai calm si realist (De exemplu, NU INVITATIA LA FILM M-A REVOLTAT, ci TONUL utilizat de Domnisoara EgOisM, expresia "celebra" cu "comentariile tinute IN PANTALONI". Pe de alta parte, apreciez - paradoxal - umorul si nonconformismul Domnisoarei EgOisM care are respectul meu; iar mesajul meu era O REPLICA PE MASURA: inteligenta, educativa, nonconformista, NECESARA, POTRIVITA, IDEALA).
- voi fi bannat - voi (tot voi) veti fi cei fericiti.
----
I will be there!

Last edited by Neuptolem : 22 Jul 2009 at 15:28.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif